Din guide til en roligere hverdag

De fleste internettselskaper tilbyr i dag et stort utvalg av løsninger for levering. Det mest moderne er nå å få det levert til et hentested, slik at du enkelt kan hente de kjøpte produktene selv når det er anledning til det. Fraktmetoden er usedvanlig enkel, og til og med det mest prisbevisste fraktalternativet.

Du kan også prøve å bestille pakken for levering til din bolig eller til adressen der du jobber. Dette er vanligvis litt dyrere, men ellers ganske problemfritt. Den mest prisbevisste leveringsløsningen er utvilsomt at du henter varene selv, noe som imidlertid krever at du holder deg i nærheten av nettselskapets lokasjon.

Fraktperioden er spesielt viktig dersom du trenger dine nye varer umiddelbart, og derfor er det hensiktsmessig at du ser nærmere på estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

Flere internettselskaper lover 1-dagers frakt på sine primære varenumre, som er betinget av at bestillingen er lagt inn før et visst tidspunkt, tatt i betraktning at de mest sannsynlig kan få varene klare før de ansatte har fire netter.

Noen nettbutikker tilbyr gratis frakt, men i de fleste tilfeller krever dette at du handler for et nøyaktig beløp. I tillegg kan du vurdere den billigste leveringsmåten, som i mange tilfeller – enten du bor i nærheten av Aarhus, Svendborg eller Ebeltoft – vil være å få transportøren til å levere pakken din til et utleveringssted.

Det er smart at du følger selskapets anmeldelser på nett

I dag er det veldig enkelt for forbrukere å sammenligne priser hos forskjellige e-forhandlere og på grunn av dette har flere nettforhandlere sett seg tvunget å redusere prisene på produktene – for barn og babyer, og samtidig også for damer og herrer – ganske mye, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

På den annen side kan det likevel være smart å sjekke noen få e-selskaper for rabatter før du legger inn bestillingen, slik at du ikke er i tvil om å få den billigste prisen.

Generelt sett favoriserer vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du vurdere en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du ber om refusjon av prisen over lengre tid.

Før folk kjøper fra en forhandler på nettet, må du faktisk se på nettbutikkens vilkår og betingelser, men det er bare ikke superinteressant.

Et alternativt forslag kan derfor være å undersøke om nettbutikken er koblet til e-merket, som typisk er et symbol på at nettselskapet forsvarer den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at e- handel blir noen ganger revurdert av fagfolk som har grundig kunnskap om retningslinjene. Dette er et godt alternativ for assistanse når du skulle oppleve vanskeligheter i forbindelse med kjøpet.

I tillegg til dette støtter vi at kjøper er nøye med de grunnleggende reguleringene som kan håndheves i forbindelse med transaksjonen, for eksempel hvilken byttepolicy butikken bruker. Derfor er det også aktuelt at du når som helst lagrer kvitteringen på e-post, slik at du i fremtiden kan være vitne til handelen din, uansett om du handler til en mann eller en kvinne.

Et bevis på at e-butikken følger de danske retningslinjene

Trustpilot tilbyr alltid utmerkede snarveier for å utforske ulike tidligere kunders oppfatninger og derfor anbefaler vi at du tar en nærmere titt på nettet firmaanmeldelser før du kjøper.

Facebook gir også ganske greie sjanser til å få innsikt i e-butikkens kundefokus. Her kan du se mange internettselskaper hvor du kan skrive en vurdering av bedriftens tjeneste, som også kan brukes til å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi hjelper flere internettbedrifter hvor vi introduserer selskapenes produkter, og tjener provisjon i tilfelle en bruker fra nettsiden vår foretar et kjøp.