Elkjøp gammel logo

Gammel og ny Elkjøp-logo

Gammel og ny Elkjøp-logo | Elkjøp Norge

16. sep. 2013 — Mandag 16. september skifter Elkjøp logo for første gang siden 1979. Her er den gamle og den nye logoen sammen.

Mandag 16. september skifter Elkjøp logo for første gang siden 1979. Her er den gamle og den nye logoen sammen.

Elkjøp i ny drakt for første gang siden 1970-tallet

Elkjøp i ny drakt for første gang siden 1970-tallet | Elkjøp Norge

16. sep. 2013 — Mandag 16. september skifter Elkjøp logo for første gang siden 1979. Det kjente og kjære Elkjøp-støpselet er dermed historie.

Mandag 16. september skifter Elkjøp logo for første gang siden 1979. Det kjente og kjære Elkjøp-støpselet er dermed historie.

Elkjøp Logo Pose

Elkjøp Logo Pose | Elkjøp Norge

Elkjøp Logo Pose … Her er Elkjøps aller beste julegavetips. … Nettbutikken Elkjop.no har blitt ny, og er nå friskere og enda mer kundevennlig.

Kunde bærer med seg nykjøpte produkter i Elkjøp-pose

Elkjøp bytter logo – Tek.no

25. sep. 2013 — Da Elkjøp-støpselet ble tatt i bruk i logoen, var nåværende kjedesjef i Elkjøp Norge fire år gammel. – Dette er noe vi har jobbet med i lang …

For første gang på 34 år.

ELKJØP FRISKER OPP FASADEN – Elektronikkbransjen

ELKJØP FRISKER OPP FASADEN

Elkjøp Nordic AS er et norsk selskap med hovedkontor i Nydalen i Oslo og som eies av britiske Currys PLC. Elkjøp Nordic AS. Elkjop logo blue.png.

Etter 34 år skifter Elkjøp logo. – Vi fikk tilbakemeldinger på at logoen vår og uttrykket vårt kanskje var noe utdatert, sier kjedesjef Andreas Niss.

Elkjøp bytter logo – YouTube

Elkjøp is in Norway. … For oss symboliserer logoen et ønske om at vi skal levere enda mer enn du som kunde forventer. Vi skal gå på jobb hver dag med et …

Elkjøp – Wikipedia

13. sep. 2013 — Allerede i kveld ruller Elkjøp ut reklamefilmer med den splitter nye logoen, som er utviklet i samarbeid med Schjærven og svenske Neumeister …

Elkjøp bytter logo – Facebook

Elkjøp trekker ut støpselet | Kampanje

For første gang på 34 år bytter elektronikkjeden ut logoen sin. – Å kvitte seg med støpselet føles helt greit, sier Elkjøp-sjef Andreas Niss.

Keywords: elkjøp gammel logo