Kiwi-butikker i nærheten av Haugerud og Hellerud

Kiwi er en kjent og populær dagligvarebutikk i Norge, og det finnes flere Kiwi-butikker i nærheten av Haugerud og Hellerud. Dette gjør det praktisk og enkelt for lokalbefolkningen å handle dagligvarer uten å måtte reise langt.

Kiwi Haugerud

Kiwi Haugerud er en av de nærmeste Kiwi-butikkene for innbyggerne på Haugerud. Den ligger i nærheten av Haugerud senter og er en moderne og velutstyrt butikk som tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer. Butikken er åpen syv dager i uken og har lange åpningstider, slik at kundene kan handle når det passer dem best. Kiwi Haugerud ligger også i et praktisk område med gode transportforbindelser, slik at det er enkelt å komme seg dit.

Kiwi Hellerud

Kiwi Hellerud er en annen Kiwi-butikk i nærheten av både Haugerud og Hellerud. Den ligger i Hellerudveien og er lett tilgjengelig for lokalbefolkningen i området. Kiwi Hellerud tilbyr et bredt spekter av dagligvarer, og kundene kan finne alt de trenger til sin daglige handel. Butikken har også et vennlig og hjelpsomt personale som er klare til å bistå kundene med eventuelle spørsmål eller hjelp de måtte trenge.

Haugerud Senter Butikker

I tillegg til Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerud, er det også andre butikker tilgjengelig på Haugerud senter. Senteret har et godt utvalg av butikker som tilbyr alt fra klær og sko til elektronikk og husholdningsartikler. Dette gjør det mulig for lokalbefolkningen å utføre flere ærend samtidig, og gi en mer praktisk handelsopplevelse. Kundene kan handle dagligvarer på Kiwi og deretter besøke andre butikker på senteret for å dekke sine andre behov.

Extra Haugerud

Et annet alternativ for innbyggerne på Haugerud og Hellerud er Extra Haugerud. Extra er en annen populær dagligvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter. Extra Haugerud er kjent for sine gode tilbud og kvalitetsvarer. Butikken ligger også i nærheten av Haugerud senter og har enkel parkeringsmulighet for de som foretrekker å handle med bil. Kundene kan alltid forvente et hyggelig besøk og profesjonell service hos Extra Haugerud.

Oppsummering

Kiwi-butikker i nærheten av Haugerud og Hellerud, som Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerud, samt Extra Haugerud, gir beboerne i området enkel tilgang til nødvendige dagligvarer. Enten kundene trenger å handle matvarer, toalettartikler eller husholdningsartikler, kan de finne alt de trenger i en av disse butikkene. I tillegg tilbyr Haugerud senter også andre butikker som gjør det enda mer praktisk for lokalbefolkningen å dekke sine behov. Med gode transportforbindelser og praktisk beliggenhet, er Kiwi-butikker og andre dagligvarebutikker på Haugerud og Hellerud ideelle for de som ønsker enkelt og bekvemmelig shopping.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Kiwi Haugerud lokalisert?

Kiwi Haugerud er lokalisert på Haugerudveien.

Finnes det en Kiwi-butikk på Hellerud?

Ja, det finnes en Kiwi-butikk på Hellerud.

Hva er adressen til Kiwi Hellerudveien?

Adressen til Kiwi Hellerudveien er Hellerudveien.

Hvilke butikker finnes på Haugerud senter?

På Haugerud senter finnes det forskjellige butikker.

Er det en Extra-butikk på Haugerud?

Ja, det finnes en Extra-butikk på Haugerud.

Hva er forskjellen mellom Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerud?

Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerud er to forskjellige butikker som tilhører samme kjede.

Hvilke produkter kan man finne på Kiwi Haugerudveien?

På Kiwi Haugerudveien kan man finne et bredt utvalg av dagligvareprodukter.

Hva er åpningstidene til Kiwi Hellerud?

Åpningstidene til Kiwi Hellerud kan variere, så det er best å sjekke direkte med butikken.

Kan man betale med bankkort på Haugerud senter?

Ja, de fleste butikkene på Haugerud senter aksepterer betaling med bankkort.

Hvor langt er det mellom Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerudveien?

Avstanden mellom Kiwi Haugerud og Kiwi Hellerudveien er relativt kort, bare noen få kilometer.

Artiklen Kiwi-butikker i nærheten av Haugerud og Hellerud har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 36 anmeldelser