Skjem bort deg selv og føttene dine med de populære bambussokkene

De fleste e-selskaper tilbyr i dag mange forskjellige forsendelsesmetoder. Førstevalget for mange i disse dager er pakkebutikker, som gir deg muligheten til å hente varene dine når du har mulighet. Frakttypen er ekstremt rimelig, og ofte til og med den rimeligste formen for frakt.

Antall leveringsdager er egentlig avgjørende om du skal bruke produktet på noen få sekunder, så det er derfor ganske viktig at du ser nærmere på forventet leveringstid på den aktuelle varen.

En rekke nettbutikker tilbyr dag-til-dag frakt på en rekke av sine varenumre, men som likevel er avhengig av at bestillingen gjøres før et fastsatt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan få produktene sendes før de logistikkansatte reiser hjem.

Enkelte forhandlere på nettet garanterer levering uten betaling

Det er veldig enkelt for vanlige folk å sammenligne priser fra flere butikker på nettet og med det motivet har flertallet av nettbutikkene funnet det er nødvendig å redusere salgsprisene på varene deres – for barn, så vel som for kvinner og menn – ettertrykkelig, og noen ganger til og med garantere levering uten kostnad.

Det kan imidlertid fortsatt være lønnsomt å sammenligne opptil flere nettbutikker for rabattkoder før du fullfører handlen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Du bør imidlertid være så årvåken at dersom en e-butikk selger best i test-varer til salgs til en pris som virker skyhøy, kan dette noen ganger være et tegn på en falsk nettbutikk. Kortbetaling er tross alt omfattet av en lov som beskytter deg som kunde mot bedragerske internettselskaper.

Generelt sett favoriserer vi bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du bruke en betalingsløsning som ViaBill dersom du heller vil refundere prisen på flere runder.

Før folk bestiller fra en e-butikk kunne de i prinsippet vurdere bedriftens vilkår, men dette er som regel lite spennende.

Et annet alternativ kan være å se nærmere på om e-selskapet støttes av e-merket, siden det er et signal om at e-handel anerkjenner gjeldende dansk lovgivning, og at selskapet ofte blir revurdert av fagfolk som forstår lovene på området. I tillegg tilbys du sjansen til støtte når du blir utsatt for dilemmaer i din handel.

Se om e-selskapet støttes av e-merket

Trustpilot gir faktisk uavhengige muligheter til å sile gjennom meningene til flere tidligere forbrukere og vi anbefaler herved at du følger med på nettet butikkens vurderinger før du handler.

Facebook gir deg også de facto hederlige sjanser til å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. Det finnes faktisk nettbutikker hvor det er mulig å gjennomføre en evaluering av bestillingsprosessen, som også kan benyttes for å få et innblikk i hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi har et nært samarbeid med en samling butikker på nettet når vi annonserer produktene deres, og krever inn kompensasjon dersom den besøkende vi videresender fullfører en bestilling.