Zara Karl Johans Gate: Åpningstider, Butikker og Mer

Zara Karl Johans Gate er en populær klesbutikk beliggende på Oslos mest kjente handlegate, Karl Johans Gate. Denne artikkelen gir deg informasjon om åpningstider og butikker i Zara Karl Johans Gate.

Åpningstider

Dag Åpningstider
Mandag 10:00 – 20:00
Tirsdag 10:00 – 20:00
Onsdag 10:00 – 20:00
Torsdag 10:00 – 20:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag Stengt

Butikker i Zara Karl Johans Gate

Zara Karl Johans Gate huser et bredt utvalg av klær og tilbehør for både kvinner, menn og barn. Butikken er kjent for sitt moderne og trendy design, og tilbyr et variert utvalg av moteartikler.

Zara Karl Johans Gate er et shoppingparadis for moteelskere. Deres kolleksjoner tar inspirasjon fra de nyeste motetrendene, og tilbyr både klassiske og trendy plagg som passer til enhver anledning.

Denne butikken er et must-besøk for alle moteentusiaster i Oslo. Her finner du alt fra stilige kjoler og moteriktige jakker til trendy bukser og elegante sko. Uansett om du er på jakt etter hverdagsantrekk eller noe spesielt til en festlig anledning, vil Zara Karl Johans Gate ha det du trenger.

Shoppingopplevelse på Karl Johans Gate

Karl Johans Gate er kjent som Oslos hovedgate og er et av de mest populære shoppingområdene i byen. Med sin beliggenhet midt i sentrum, har gate lange tradisjoner som et handlestrøk. Her finner du et bredt utvalg av kjente internasjonale merkevarer og lokale butikker.

  1. Zara Karl Johans Gate
  2. H&M
  3. Gina Tricot
  4. Weekday
  5. Urban Outfitters

Zara Karl Johans Gate skiller seg ut med sitt moderne og stilfulle interiør, og skaper en unik shoppingopplevelse for besøkende. Butikken er romslig og oversiktlig, noe som gjør det lett å finne det du leter etter.

Oppsummering

Zara Karl Johans Gate er en av Oslos mest populære butikker og er et shoppingparadis for moteelskere. Butikken tilbyr et bredt utvalg av moderne og trendy klær og tilbehør, og holder åpent syv dager i uken. Enten du er på jakt etter noe til hverdags eller til en spesiell anledning, vil du finne det du trenger her. Ikke gå glipp av denne fantastiske shoppingopplevelsen på Oslos mest berømte handlegate, Karl Johans Gate.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Zara på Karl Johan?

Åpningstidene til Zara på Karl Johan varierer, men vanligvis er de åpne fra mandag til lørdag mellom kl. 10:00 og 20:00.

Hvor ligger Zara på Karl Johan?

Zara på Karl Johan ligger på Karl Johans gate 25 i Oslo.

Finnes det flere Zara-butikker i Oslo?

Ja, det finnes flere Zara-butikker i Oslo. I tillegg til Karl Johan ligger det også en Zara på Storo Storsenter og et Senter Syd i Oslo.

Når åpnet Zara på Karl Johan?

Zara på Karl Johan åpnet dørene for første gang i 2010.

Hva er adressen til Zara på Karl Johan?

Adressen til Zara på Karl Johan er Karl Johans gate 25 i Oslo.

Hvor lang tid tar det å gå fra Oslo S til Zara på Karl Johan?

Det tar ca. 7 minutter å gå fra Oslo S til Zara på Karl Johan.

Hvilken type klær finner man hos Zara på Karl Johan?

Hos Zara på Karl Johan finner man et bredt utvalg av moteklær til både kvinner, menn og barn.

Hva er de mest populære produktene hos Zara på Karl Johan?

Noen av de mest populære produktene hos Zara på Karl Johan er jeans, bluser, sko og vesker.

Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Zara på Karl Johan?

Ja, det finnes parkeringsmuligheter i nærheten av Zara på Karl Johan. Man kan benytte seg av parkeringshus som f.eks. Universitetsparken eller garasjen under Egertorget.

Kan man handle på Zara på Karl Johan på søndager?

Nei, Zara på Karl Johan er vanligvis stengt på søndager.

Artiklen Zara Karl Johans Gate: Åpningstider, Butikker og Mer har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 27 anmeldelser