Finn riktig treningstøy for den type trening du gjør

Mange internettsteder tilbyr etter hvert et stort utvalg av fraktformer. En som er mye brukt i disse dager er å få levert pakken til en pakkebutikk, for det er da super fleksibelt for deg å kunne hente dine nye produkter den dagen det passer deg. Alternativet er veldig enkelt, og ofte også det lettest kjøpte fraktalternativet.

På den annen side kan du prøve å velge levering hjem til deg eller til jobbadressen din. Frakttypen er vanligvis litt dyrere, men også veldig fleksibel. Den billigste formen for frakt er utvilsomt å hente bestillingen selv, men dette krever at du bor i nærheten av nettbutikkens bosted.

Frakttiden kan i noen tilfeller være virkelig avgjørende dersom du trenger dine nye varer umiddelbart, så til det formålet er det absolutt viktig å finne estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste nettselskaper lover 1-dags frakt på mange av butikkens produkter, men vær forsiktig da det krever at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, slik at de mest sannsynlig kan få fikset varen før det får de lageransatte fri.

Mange nettbutikker garanterer levering uten kostnad, men som oftest kreves det at du bestiller for et visst beløp. Som et alternativ kunne du velge den rimeligste leveringsmåten, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Aalborg, Smørumnedre eller Bramming – vil være å få transportøren til å levere bestillingen din til et utleveringssted.

Tross alt er leveringstiden eksepsjonelt avgjørende

Det er nå spesielt enkelt for oss alle å finne informasjon om priser fra flere nettbutikker, og som følge av dette har de aller fleste nettbutikker har blitt presset til å redusere salgsprisene på varene sine – for barn og babyer, og samtidig også for menn og kvinner – drastisk, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

Til tross for dette kan det imidlertid vise seg å være fordelaktig å prøve enkelte butikker på nett etter rabatt før du bestiller, slik at du er godt informert om å få den beste prisen.

Vi anbefaler kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ kan du vurdere en avdragsordning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du trenger å betale ned pengene over lengre tid.

Før noen handler i en nettbutikk kan de tross alt gjennomgå e-butikkens vilkår, men dette er typisk en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om internettselskapet er medlem av e-merket, som skal være et bilde på at nettbutikken overholder de danske reglene, i tillegg til at nettbutikken virksomheten blir nå og da kontrollert av fagfolk som har den nødvendige kunnskapen om gjeldende regelverk. Det er en veldig god mulighet for assistanse, så langt du støter på problemer som følge av kjøpet.

Videre foreslår vi at kjøper er kjent med de viktigste bestemmelsene som kan påvirke bestillingen, for eksempel hvilken bytterett butikken benytter. Her er det virkelig viktig at du fortsatt sikrer din faktura-e-post, slik at du alltid kan være vitne til kjøpet, uansett hva du handler for en mann eller en kvinne.

Det er bra at du vurderer e-butikkens vurderinger

Trustpilot gir i utgangspunktet gunstige sjanser til å kartlegge ulike nåværende brukeres vurderinger og på grunn av dette anbefaler vi at du utforsker nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen.

Facebook genererer også ganske nyttige snarveier for å få et inntrykk av nettbutikkens troverdighet. Her kan du se en rekke nettforhandlere som tilbyr kunder å gi en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.