Nytt gulv i hjemmet? Her er 3 gode grunner til å velge et tregulv

En rekke e-forhandlere tilbyr etter hvert ulike løsninger for levering. Noe av det vanligste er nå å få levert pakken til en pakkebutikk, hvor det er ganske fleksibelt for deg å kunne hente pakken på et tidspunkt du selv velger. Leveringsformen er ekstremt praktisk, og i mange tilfeller også den rimeligste leveringsmåten.

Du kan også foretrekke å få det levert til der du bor eller til hvor du jobber. Dette er vanligvis litt dyrere, men også spesielt hensiktsmessig. Det billigste leveringsalternativet er utvilsomt å hente produktene selv, noe som dessverre avhenger av at du bor i kort avstand fra nettbutikkens hovedkontor.

Leveringstiden kan være ekstremt essensiell hvis du absolutt må bruke varen innen noen få dager, og for det formålet er det ganske viktig at vi studerer den estimerte leveringsdatoen for det aktuelle produktet.

Mange virksomheter på nettet utfører dag-til-dag frakt på de fleste varer, som imidlertid er basert på at bestillingen legges inn før et fastsatt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få varene klare før det går logistikkpersonalet hjem.

Leveringshastighet kan være superviktig

Det er veldig enkelt for internettbrukere å finne informasjon om priser på flere nettbutikker og takket være dette har et stort antall e-butikker funnet det uunngåelig å drastisk senke salgsprisen på mange av varene deres – for juniorer, men også for menn og kvinner – og noen ganger til og med love gratis frakt.

Det kan alltid være verdt tiden å sjekke noen butikker på nett for tilbud før du handler, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at hvis en e-handler tilbyr produkter til en salgspris som anses som skyhøy, kan dette ofte være en advarsel om en uredelig nettbedrift. Betalinger med kort er imidlertid omfattet av en retningslinje som beskytter folk mot uærlige handlere på nett.

Vi anbefaler generelt å bestille med kort eller betale med mobiltelefon. Alternativt bør du velge et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfelle du foretrekker å honorere beløpet i fremtiden.

Før noen handler i en nettbutikk bør du sette deg inn i butikkens forhold fra tid til annen, men det er som regel ikke særlig gøy.

Et annet alternativ kan kanskje være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merket, siden dette typisk er en erklæring om at e-handelen anerkjenner de offisielle danske reglene, i tillegg til at nettsiden blir ofte gjennomgått av eksperter som har nødvendig kunnskap om regelverket på området. Dette er også en god mulighet til å få hjelp hvis du støter på problemer med kjøpet.

Et bilde av internettselskapet som forsvarer de offisielle reglene

Trustpilot gir faktisk gode muligheter til å undersøke ganske mange nåværende kunders anmeldelser, og derfor anbefales det at du undersøker nettbutikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook gir også rimelig gode metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. Her kan du se en rekke nettforhandlere som tilbyr kunder å lage en gjennomgang av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.