Vurderer du å lease?

En rekke nettbutikker tilbyr nå mange forskjellige leveringsmetoder. En av de mest populære er for tiden pakkebutikken, fordi du enkelt kan hente bestillingen din når det passer deg. Alternativet er derfor ganske smart, og ofte også den mest prisbevisste typen frakt.

Et stort antall nettbutikker gir mulighet for dag-til-dag levering på mange av butikkens varenumre, men som likevel antar at bestillingen blir realisert før en viss tid, slik at de kan få bestillingen på postkontoret før pakkearbeiderne drar hjem.

Noen nettbutikker tilbyr gratis levering, men som oftest krever dette at du handler for et bestemt beløp. Alternativt bør du velge den billigste forsendelsesmetoden, som ofte – enten du bor i Næstved, Dragør eller Støvring – er å få fraktselskapet til å kjøre bestillingen din til et utleveringssted.

Få det levert hjem til deg privat eller ut på jobb

Det er nå veldig enkelt for kjøpere å finne de laveste prisene på ulike nettbutikker og derfor har utallige nettbutikker funnet det uunngåelig jacking øke salgsprisene på en rekke av deres varer – for både juniorer og menn og kvinner – voldsomt, og til og med noen ganger tilbyr gratis frakt.

Til tross for dette kan det fortsatt være lønnsomt å utforske flere nettbutikker etter tilbud før du fullfører handlen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Du bør være klar over det faktum at hvis en nettbutikk tilbyr et produkt for salg til en salgspris som kan virke opprørende bra, så kan det stort sett være et varsel om en uredelig e-butikk. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfattet av en ordning som bistår kjøper mot svindel på nett.

Vi foretrekker generelt kjøp med standard betalingskort eller mobilbetalinger. Alternativt kan du bruke en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, forutsatt at du har til hensikt å finansiere kostnadene over tid.

Det anbefales at du vurderer nettbutikkens anmeldelser

Før noen handler i en e-butikk kan man på en viss måte studere nettbutikkens forretningsavtale, men det er bare ikke særlig interessant.

Et alternativ kan være å se om e-forhandleren er et e-merket medlem, fordi dette skal være en indikasjon på at nettforhandleren opprettholder de etablerte reglene og at internettvirksomheten av og til blir inspisert av spesialister som beherske gjeldende regelverk. Dette er også din sjanse til å hjelpe hvis du opplever dilemmaer med bestillingen din.

Videre er det å foretrekke at kjøper er nøye med det mest relevante regelverket som påvirker transaksjonen, som for eksempel returpolitikken nettbutikken har. På grunn av dette er det også avgjørende at du alltid lagrer e-postkvitteringen din, slik at du senere kan bevise kjøpet ditt, uansett om du er ute etter en vare til en kvinne eller en mann.

Alle typer leveringstyper

Trustpilot gir alltid nyttige muligheter til å sjekke vurderingene til flere tidligere kjøpere og derfor tar vi til orde for at du lærer mer om nettbutikkens karakterer før du bestiller.

Facebook gir deg også ganske praktiske sjanser til å bli kjent med påliteligheten til nettbutikken. I tillegg møter vi en rekke nettbutikker som gjør det mulig å formulere en gjennomgang av kjøpsopplevelsen, som like gjerne skal brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi har et fast samarbeid med en rekke nettbutikker da vi annonserer bedriftenes produkter, og mottar betaling så lenge våre brukere foretar et kjøp.